Hauskaa höyryjen päästelyä

Raivoomo on paikka jossa voit pitää hauskaa uudella, uniikilla tavalla. Meillä voit lievittää stressiä, purkaa patoutumia ja päästää höyryt ulos turvallisesti, ohjatusti ja ennen kaikkea uskomattoman nautinnollisesti!

Perusajatus on yksinkertainen. Saat käyttöösi huoneen jossa on lajitelma tavaroita jotka voit rikkoa haluamallasi tavalla. Käytössäsi on pesäpallomaila. Rikottava irtaimisto koostuu yleisistä kodin- ja toimiston tarvikkeista, elektroniikasta sekä lasiesineistä ja lautasista, joita voit heittää seinään.

Raivoomossa on kaksi huonetta, jokaisella oma teemansa. Triplarage on huone, johon mahtuu jopa kahdesta kuuteen henkilöä raivoamaan. Duorage  on tarkoitettu yhdestä,  kahdelle henkilölle. 

Jos elämä on soljuva puro niin arki on majava. Se kasaa patoja sun reitille. Tule meille, meillä ne puretaan!

Varaa aika, ota maila käteen ja anna palaa!

Tuotteemme

Raivoomossa voit varata käyttöösi eri huoneita tai koko Raivoomon. Tule käymään pikaisesti raivoamassa, päästelemässä höyryjä tai muuten vaan mäiskimässä. Hinnat ovat henkilöä kohden. Varatessasi voit valita henkilömäärän.

Lahjakortti Raivoomoon 35€ (lähetetään s-postise)

Lahjakortii

Onko ystäväsi ärsyyntynyt tai turhautunut ja tarvitsee lievittää stressiä, purkaa patoumia tai päästää höyryjä hauskalla tavalla?
Onko ystäväsi eronnut, etkä tiedä kuinka lohduttaa häntä?
Lahjoita ystävällesi lahjakortti, jonka avulla hän pääsee raivoamaan oikein kunnolla.
Lahjakortti lähetetään  sähköisesti (2 päivän sisällä, ostoksestasi). Oston jälkeen saat s-postin, jossa tiedustellaan mihin sähköpostiin haluat lahjakortin. Tarkistathan roskaposti -kansion, mikäli et ole saanut meiltä s-postia 2 päivän sisällä, ostoksesi jälkeen.

Vastaanotamme tavaroita

Vastaanotamme rikottavaa tavaraa Raivoomon aukioloaikojen puitteissa. Mikäli sinulla on isompi määrä tavaraa, voimme myös tulla hakemaan ne sovitusti. Voit soittaa numeroon 041-7009948 tai laittaa s-postia osoitteeseen: info@raivoomo.fi

Tavarat, joista olemme kiinostuneita ovat esim: mikroaaltouunit, pölyimurit, tulostimet,  lasiesineet ja astiat.

Asiakkaiden tekemää tuhoa

Tule tekemään tällaista jälkeä.

Ohjeet ja infot

Raivoomo sijaitsee Merihaan kannen alla, eli parkkihallissa. Meiltä löytyy kaksi maksutonta asiakasparkkipaikka. Yläkerran (K-Market ym) liiketilat sijaitsevat samassa osoitteessa kanssamme sillä erotuksella, että sijaitsemme kerrosta alempana.

Lähimmät julkisen liikenteen pysäkit ovat:
Metro: Hakaniemi
Raitiovaunu (Linjat 6, 7 ja 8): Haapaniemi
Linja-auto (Linja 55 Helsingin rautatieasemalta): Sörnäisten rantatie

Raivoomo ei ole holtittoman riehumisen paikka vaan toimintamme keskiössä on turvallisuus. Asiakkaanamme sitoudut oheisiin toimintatapoihin:

Tutustu paikan päällä sääntölomakkeeseen
Mikäli tilassa on muita niin muista erityisesti turvaväli 
Pidä suojavälineet päällä koko toiminnan ajan
Huomioi mahdolliset kimmokkeet
Muista noudattaa erityistä varovaisuutta
Älä tule paikalle päihtyneenä

Raivoomo